Ingredienser:
3 egg
2 1/2 dl sukker
100 gr hasselnøtter
150 gr mandler
1 ss hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
1 pk (ferdig) vaniljekrem (0,5l)
1 pk gele
3 dl kremfløte

Fremgangsmåte:
Egg og sukker piskes til eggedosis.
Hasselnøtter og mandler hakkes og blandes i eggedosisen.
Hvetemel og bakepulver siktes på.
Stek ved 180 grader – ca 40 min.
Fyll: vaniljekrem.
Oppå: 1 pk med jordbær- eller bringebær-gele, kokes som anvist på pakken (bare 1/2 mengde vann), avkjøl til 1/2-stiv, pisk 1,5 dl av kremfløten stiv, blandes i den 1/2-stive geleen. Dette legges deretter oppå kaken. Resten av kremfløten piskes stiv og sprøytes rundt kanten.

(Besøkt 81 ganger, 1 besøk i dag)