Ingredienser:
2 butterdeigsplater
8 plater gelatin
1/2 dl kokende vann
3 dl vanilje-/romkrem
noen dråper romessens
3 dl kremfløte
2 dl melis
2 ts eggehvite

Fremgangsmåte:
Legg butterdeigsplatene på et stekebrett og la tine 15 minutter. Kjevle dem så ut til dobbelstørrelse. Prikk platene med gaffel og del med en skarp kniv i 3 – 4 like deler. Stek platene i stekeovnen ved 225 grader til de har hevet seg og er pent stekt, ca 15 minutter. Avkjøl på rist.
La gelatinplatene ligge i bløt i kaldt vann ca. 5 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i kokende vann. Avkjøl gelatinen og bland den med vaniljekremen smakt til med romessens. Rør forsiktig inn vispet kremfløte. La kremen stå og stivne.
Fordel krem på halvparten av bunnene. Bland melis med eggehvite og smør glasuren på det andre halvparten av butterdeigsplatene som så legges på til lokk.