Ingredienser:
2 egg
1 ss fløte
1 ss vann
1/2 ss opphakket løk/vårløk
4-5 middels store sjampinjong eller små brokkolibuketter
1 knivsodd hvitløk
1 ss olivenolje
ev 1 tomat
persille
1 knivsodd estragon

Fremgangsmåte:
Pisk sammen egg, følte og vann til en røre med gaffel, eller i en mikromikser.
Skrell og hakk løken i fine små biter.
Skjær sjampinjongen i tynne flak.
Gjør klar hvitløken.
Bruk stekepanne og stek løken mør i olivenolje.
Ha sopp og hvitløk i pannen.
Skjær tomaten i strimler. Bland dem i.
Hell eggblandingen over grønnsakene.
Dryss over en liten teskje med hakket persille og en knivsodd estragon.
Skru ned varmen, og sett lokk på pannen.
Omeletten er serveringsklar når den er stivnet, men overflaten kan være kremaktig.

Porsjoner: 2 til 4 porsjoner

Kommentarer:
fra 1 år

(Besøkt 167 ganger, 1 besøk i dag)