Ingredienser

Bunn: • 125 gr meierismør • 200 gr hvetemel• 2 ss vann

Fyll: • 150 gr bacon i biter• 250 gr jarlsberg revet • 4 egg• 1 dl kremfløte• 1½ dl melk• 2 ss gressløk finklippet

Tilberedning

Paiform ca. 24 cm i diameter I stekeovnen ved 200 grader C, ca. 15 minutter for bunnen I stekeovnen ved 180 grader C, ca. 20 minutter for hele paien

Smuldre smør og mel. Tilsett vann og lag en jevn deig. La deigen stå kaldt ca. 30 minutter. Trykk deigen så ut i en smurt paiform. Stek bunnen. Sprøstek baconbitene. Bland egg, fløte, gressløk og pepper. Dryss osten i paubunnen og hell eggeblandingen over. Dryss bacon på toppen. Stek paien videre til eggeblandingen er stivnet. Server paien lunken med en frisk salat ved siden av.

(Besøkt 220 ganger, 1 besøk i dag)