Ingredienser

6-8 poteter

1 purre

2 gulrøtter

salt og pepper

1 ½ dl. fløte

2 ss. tomatpure

400-500 gr. kjøttpølse

2 ts. timian

margarin

Tilberedning

Skrell potetene og gulrøttene og skjær dem i tynne skiver. Rens og skjær purren i ringer. Smør fire like store stykker ( dobbelt ) aluminiumsfolie med smør og fordel poteter, gulrøtter og purre i dem. Dryss på litt salt og pepper.

Rør sammen tomatpure, fløte og timian, og smak til med salt og pepper. Fordel blandingen over grønnsakene. Dra skinnet av pølsene, skjær dem i skiver og legg dem på toppen. Lukk folien tett, men pass på at det ikke blir for stramt. Så langt kan retten gjøres i stand i forveien.

Legg pakkene i ovnspannen og la dem stå i ovnen ved 225 grader i 30-40 minutter.

Server pakkene uåpnet slik at hver enkel kan åpne sin porsjon og drysse på persille. Ha sennep og en grønn salat til pølsepakkene.

(Besøkt 170 ganger, 1 besøk i dag)