Ingredienser:
400 g Barilla Penne Rigate
250 g bacon
75 g løk, hakket
75 g parmesan, revet
1,5 dl fløte
2 ss tomatpuré
200 g cherrytomater, delt i to
2 ss olivenolje
400 g Barilla tomatsaus all’Arrabbiata
½ dl vann (ev.)

Fremgangsmåte:
Kok pastaen som angitt på pakken. Varm en stekepanne så den er middels varm.
Tilsett ev. en ss olivenolje (kan utelates hvis du bruker teflonpanne). Skjær bacon i
1×3 cm store biter. Stek i middels varm stekepanne til fettet er gjennomsiktig og
baconet har fått stekeskorpe, ca. 3-4 minutter. Ta litt av det stekte baconet til side til
garnering før du fortsetter med sausen. Tilsett hakket løk og halve cherrytomater samt
tomatpuré. Tilsett Arrabbiatasausen samt ev. litt vann for å spe sausen. La koke i 3
minutter. Tilsett fløte, bland pastaen i, dryss parmesan over. Anrett på tallerkener og
garner med ekstra parmesan og stekte baconterninger. Server!

Porsjoner: 4 personer