Ingredienser

4 ss pestosaus (se: sauser)
olje
4 purrer i tynne skiver
1 løk i skiver
4 tomater, skinnfri og hakket
1 hvitløkfedd, knust
1 krydderkvast, persille, kjørvel, karvekål, finhakket
salt
pepper
225 g asparges eller brekkbønner, skåret på skrå i biter
4 små sommersquash, i skiver
3-4 kålblader i strimler
1 3/4 l lys kraft eller vann
75 g makaroninudler
75 g kokte asparges eller brekkbønner
100 g permesanost

Tilberedning

Varm oljen i en stor tykkbunnet kasserolle. Legg i purre, løk, tomater, hvitløk, krydderurter og smak til med krydder. La det surre under lokk i 15 minutter. Legg i grønne bønner, sommersquash og kål. Hell over kokende kraft eller vann til den dekker grønnsakene. La suppen trekke et par minutter. Tilsett makaroni og bønner. Ta kasserollen av platen når makaronien er myk og rør i pestosausen. Parmesanosten serveres i en bolle for seg. Hvis man ikke vil tilsette suppen pestosaus kan den serveres som minestronesuppe. Dryss på rikelig med hakket kjørvel, estragon, sommersar eller persille og revet parmesanost.

(Besøkt 123 ganger, 1 besøk i dag)