Ingredienser

Bruk den oppskriften du pleier å bruke på pizzadeigen

2-3 ss. tomatpurè

ca. ½ dl. vann

½ liten løk

1/3 liten boks mais

(1/3 liten boks sopp)

ca. 100 gr. fersk RÅ kjøttdeig

litt oppdelt ananas

200-250 gr. reven norvegia eller mozzarella ost

Pizzakrydder (Dolly Dimple krydderblanding)

(fersk chilipepper)

Tilberedning

Bland tomatpurè og vann og smør det utover pizzabunnen. Ha på litt av den revne osten.

Hakk løken og dryss løk, mais og sopp jevnt på bunnen over osten.

Ha på terninger med smårettebacon og små ”revne” biter med RÅ kjøttdeig, hakk chilipepper og dryss over hvis du liker det ”hot”

Ha på resten av den revne osten.

Dryss på pizzakrydder og kanskje litt peppermiks.

Stikk nedi pizzaen ca. 15-20 trekant taco.

Steketid: 220 grader, midterste rille, ca. 15-20 minutter.

Pizzaen serveres med salsa og rømme som hver enkel tar på sin pizza etter smak.

(Besøkt 166 ganger, 1 besøk i dag)