Ingredienser

½ liter vann

½-1 pakke gjær

1 egg

50 gr. sukker

50 gr. margarin

ca.700-800 gr. hvetemel

Smelt margarinen, lunk vannet og løs opp gjæren i det. Bland i sukker, egg og smeltet margarin. Bland i hvetemel til passe deig.

Hev til dobbel størrelse.

Fyll:

Tomatpure + vann

skinke el. kjøttdeig

masse reven ost

pizza krydder

Tilberedning

Kjevle deigen ut til et rektangel. Bland tomatpure med litt vann, og smør det utover leiven. Dryss oppå skinke eller stekt kjøttdeig, og masse ost. Ha på pizza krydder. Rull sammen til en rull med skjøten ned. Skjær rullen opp i skiver, ca. 1 ½ cm. tykke, og legg dem på bakepapirkledd plate (akkurat som kanelruller ). Dryss på mer reven ost.

Hev igjen ca. ½ time.

Steketid:200 grader, midterste rille, ca. 10 minutter.

(Besøkt 2 648 ganger, 1 besøk i dag)