Pizzasnurrer

Ingredienser
50 g gjær 3 dl lunkent vann 2 ss olje 1 ts salt ca 8 dl hvetemel Fyll 1 glass tomatsaus 200 g skinke i strimler 2 ts oregano 200 g revet ost
Tilberedning
I stekeovn 225 grader i ca 15 minutter Rør gjæren ut i lunket vann, tilsett olje og salt. Rør inn mel til deigen blir smidig. Heves i 20 minutter. Kjevle deigen ut til et rektangel 20 x 30 cm. Smør på tomatsaus, dryss over skinkestrimler, ost og oregano. Rull sammen fra langsiden og del rullen i 20 like store biter. Etterheves i 20 minutter. Stekes midt i ovnen.

Mer om Pizzasnurrer

Pizzasnurrer er en spennende variasjon av den tradisjonelle pizzaen, med en vri som legger til en ny dimensjon av smak og tekstur. Dette er en rett som er like fornøyelig på en kosekveld hjemme, som på et storslått selskap.

Det som er fantastisk med pizzasnurrer, er at de kan tilpasses etter individuelle preferanser. Du kan variere med ulike fyll, akkurat som du ville gjort med en vanlig pizza. Populære alternativer er skinke, pepperoni, ost, oliven, sopp og løk, men det er mange andre muligheter. Vegetariantilhengere kan for eksempel fylle deigen med grønnsaker og vegansk ost, mens kjøttelskere kan fylle den med alt fra stekt kylling til biffstrimler.

Pizzasnurrer har også en praktisk fordel sammenlignet med standard pizza. Med enkel servering og uten behov for bestikk, er de perfekte for enhver sammenkomst. Det er også gøy å involvere hele familien i tilberedningen. Barn elsker å strekke og forme deigen, velge toppinger, og se på at pizzasnurrer blåses opp i ovnen.

Når det gjelder baketeknikker, er det ingen fast regel. Noen foretrekker å bruke en tradisjonell italiensk pizzadeig for å gi pizzasnurrer en autentisk smak og tekstur. Andre kan velge en mer brioche-aktig deig for en søtere og mykere finish. Uavhengig av valg av deig, er trikset å rulle den tett nok slik at fyllet forblir inne, men ikke så tett at den ikke klarer å heve seg.

Til slutt, husk at pizzasnurrer kan serveres alene eller sammen med enkelte sauser for dypping, som for eksempel marinara eller hvitløksmajones. Men uansett hvordan du velger å servere dem, er en ting sikkert: Pizzasnurrer er en sikker hit som tilfredsstiller både øyet og ganen. Disse utsøkte snacksene er en fin måte å gjøre noe annerledes med den klassiske pizzaoppskriften, og gir en matopplevelse alle vil huske.

8 kommentarer om “Pizzasnurrer”

  1. Hei,
    Jeg prøve å lage denne pizzasnurrer oppskriften, den er kjempe gode og lett å lage.

  2. Hvor lang tid tar det og bake de? Jeg har praktisk prøve i m&h. Har bare 1 og 40 minutter

  3. det blir jo 20 pizzasnurrer, står jo.
    forresten 50 g gjær?????? det er 4 poser det!
    Trenger ikke så mye.

  4. Disse Pizza snurrene var kjempe gode … :O

    AMBESFALER VIRKELIG , MEN DEN TAR TID <3

  5. Hei, vi er to jenter som lurer på hvor mange pizza snurrer det blir ? (:

Legg igjen en kommentar