Antall porsjoner : 20 stk.

Ingredienser :
50 g (1 pk.) gjær
3 dl skummet melk
2 ss smeltet smør
1 ts salt
ca. 500 g hvetemel

Fyll :
1 glass/boks (ca. 70 g) tomatpuré
¼ ts salt
nykvernet pepper
100 g kokt skinke, finhakket
½ løk, finhakket
100 g pizzaost eller annen revet ost

Fremgangsmåte :
I stekeovnen: 200 °C, ca. 20 minutter.
Smuldre gjæren i bakebollen, smelt smøret og varm melken til den er lunken. Hell blandingen over gjæren og rør til den er oppløst. Tilsett salt og så mye mel at deigen blir passe fast og elt den godt. Ha deigen på bakebordet og rull den til et rektangel, ca. 35×40 cm.

Smør tomatpuréen på deigen og dryss på salt og pepper. Fordel skinken over deigen, paprika, løk og ost. Rull sammen fra den lange siden til en rulade. Skjær den i ca. 20 stykker. Legg snurrene på bakepair på stekeplate og la dem heve under plast på lunt sted ca. 20 minutter. Stek dem midt i ovnen.

Avkjøles på rist. Legg pizzasnurrene med papir imellom i plastbokser egnet til frysing. Frys dem.

(Besøkt 290 ganger, 1 besøk i dag)