Ingredienser

PAIBUNN
125 gram smør
200 gram hvetemel
2 ss kaldt vann

FYLL
250 gram kokt kyllingkjøtt
3 dl ost
1 løk
1 purre
150 gram frisk eller dypfryst
spinat
4 egg
2 dl melk eller fløte
salt og pepper

Tilberedning

1. Smuldre smør og mel, gjerne i hurtigmikser. Tilsett vann og elt lett. Fordel deigen, også oppover kantene, i en middels stor paiform. Prikk med gaffel. Forstek ved 200 grader i 10 minutter.

2. Hakk løken, skjær paprika i ringer og kylling i strimler. Riv osten.

3. Hvis du bruker frisk spinat, må den forvelles og vannet må presses av.

4. Fres løken blank sammen med spinat og purre.

5. Tilsett kyllingkjøtt i strimler, deretter osten.

6. Visp egg og melk eller fløte lett sammen. Smak til med salt og pepper.

7. Fordel fyllet i paiskallet, og hell eggeblandingen over. Stek ved 175 grader i ca. 30 minutter.

(Besøkt 111 ganger, 1 besøk i dag)