Ca 600 gram røkelaks
2 fenikkel
2 løk
200 gram sopp
2 fedd hvitløk
1 bunt dill og persille
2 ss Rouille
3 dl hvitvin
3 dl rømme
2 dl creme fraiche

Fremgangsmåte:
Finhakk fenikkel, løk, hvitløk og soppen. Fres så fenikkel, løk og hvitløk lett i olivenolje, Tilsett hvitvinen, Kok og reduser til 1/3 del.

Tilsett creme fraiche, rømme, Rouille (Et perfekt fiske og skalldyrs krydder for all slags fisk, skalldyr, fiskesupper, gratenger, fiskesaus og snegler. Krydderet gir en fyldig og god smak. Herlig i kalde sauser med rømme og crème fraîche. Inneholder paprika, hvitløk, safran og chili.) og soppen. Kok opp. Ha i hakket dill og persille. Smak til med salt/pepper.

Fordel ca 100 gram røkelaks på hver tallerken, fordel stuingen, server med godt brød.

(Besøkt 401 ganger, 2 besøk i dag)