Ingredienser:

4 egg

3 dråpe stevia dråper
60 g Sukrin
100 g hvetemel
1 ts bakepulver
3–4 ss syltetøy
smør/olje til smøring

Tilberedning:

Pisk egg, sukrin og stevia til eggedosis i en bolle. Bland sammen mel og bakepulver i en annen bolle. Rør melblandingen forsiktig inn i eggedosisen. Ha bakepapir i en langpanne, og smør godt med olje eller smør. Fordel røren jevnt utover og stek i ovn ved 220°C i ca 7 minutter. Når kaka er ferdig stekt, er det meget kort tid å gjøre resten på. Legg et fuktet håndkle over langpannen. Snu langpannen på hodet slik at den blir liggende opp ned over håndkleet. Ta bort langpannen, og dra bakepapiret forsiktig av. Fordel syltetøy utover hele flaten, rull umiddelbart sammen til en sylinder, og stram håndkleet rundt kaken. Etter 5 minutter er kaken klar. Oppbevar kaken godt tildekket, slik at den ikke tørker ut.