Ingredienser

3 eggehviter
2 ½ dl sukker
20 ritzkjeks – knuses
1 dl peanøtter – hakkes eller knuses
½ dl valnøtter – hakkes eller knuses
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker

Tilberedning

Pisk eggehvitene og sukkeret stivt. Tilsett forsiktig resten av ingrediensene.

Stekes 180 grader, nederste rille i ca 30 minutter i form 24 cm.

3 eggeplommer
½ dl sukker
3 dl fløte
1 ts vaniljesukker

Eggeplommer og sukker piskes. Pisk også fløten stiv med vaniljesukkeret. Bland disse to massene forsiktig sammen. Tilsett så sjokoladesaus,( ferdig saus som vi bruker f.eks. på is) etter smak.
Marmorer f.eks. kaken med sjokoladesaus eller lag «spindelvev».
Frys så kaken.

Pynt med litt pisket kremfløte rundt kanten når kaken skal nytes.