Ingredienser

2 store egg piskes sammen i 5 minutter.
Tilsett 300 gr sukker og pisk til eggedosis.
Smelt 1/2 plate kokesjokolade og ha den i.
Smelt 125 gr smør og tilsett litt og litt.
2 dl melk haes i.
300 gr mel siktes i med 4 ts bakepulver.
Haes i en springform og stekes på 200 grader.

Fyll:
300 gr melis
50 gr smør
3/4 dl kaffe
1/2 plate kokesjokolade
(litt vanilje)

Tilberedning

Alt haes i en kasserolle over svak varme til det blir en tykk grøt.
Avkjøles og tilsettes 2-3 dråper romessens.

Når kaken er ferdig stekt og avkjølt deles den i lag (som med bløtkake) og fyllet fylles i og tilslutt utenpå også.Dryss litt hakkede nøtter/mandler oppå.
Kaken blir absolutt best hvis den får stå kaldt ca 1 døgn.

(Besøkt 109 ganger, 1 besøk i dag)