Ingredienser

500 gr. kransekakemasse

4 egg

2 ss. kakao

Tilberedning

Riv kransekakemassen på rivjern eller hakk den med kniv.

Bland med egg og kakao.

Has i smurt form 24 cm.

Stekes nederste rille ved 175 grader, ca. 30-35 minutter.

Sjokolademoussè

2 pl. kokesjokolade

3 dl. kremfløte

1 egg

2 ss. sukker el. melis

2 ss. appelsinjuice el. presset appelsin

revet skall av 1-2 appelsiner

Smelt sjokoladen på svak varme.

Pisk fløten , men pass på så den ikke blir for ”hard”.

Pisk egg og sukker, bland inn krem og smeltet sjokolade.

Legg moussèen oppå kaken, ha gjerne litt rundt kanten på kaken også.

Pynt med f.eks. nøttekjerner og moreller, eller du kan bruke annen frukt eller bær.

Kaken kan med fordel fryses, men vent da med å pynte den til den skal nytes.

(Besøkt 188 ganger, 1 besøk i dag)