Ingredienser

8 Hob Nobs kjeks

Fyll:

1 beger naturell smøreost (120 gr.)

200 gr. sukker

1 ts. vaniljesukker

3 eggeplommer

50 gr. kokesjokolade

2 plater gelantin

1/3 liter fløte

3 eggehviter

Tilberedning

Knus Hob Nobs kjeksen og legg dem i bunnen av en usmurt paiform eller vanlig kakeform.

Pisk eggeplommene godt med sukkeret. Visp i vaniljesukker og naturell-osten.

Smelt sjokoladen i vannbad.

Løs opp gelantinen ifølge anvisningen på pakken. Rør gelantinen i egg/osteblandingen.

Bland 1/3 av eggeblandingen med smeltet sjokolade.

Visp fløten til krem. Rør 1/3 av kremen i sjokoladerøren og resten i eggeblandingen.

Stivpisk eggehvitene og vend dem inn i begge rørene.

Legg sjokoladerøre og eggeblanding lagvis over de knuste Hob Nobs kjeksene.

Rør forsiktig i fyllet med en gaffel slik at du får et marmorert mønster.

Frys paien.

Paien skal spises rett fra fryseren.

Du kan pynte paien med jordbær og evt. valnøtter.

(Besøkt 57 ganger, 1 besøk i dag)