Ingredienser

4 ss maisstivelse, maizena eller 6 ss maizena lys jevning
3 dl fiskebuljong
1 dl fløte eller créme fraiche
ev. 1-2 ss hummerkraft
salt
svart pepper
1-2 ss hakket dill
300 g renset skalldyr

Tilberedning

Rør ut maisstivelsen i litt av den kalde fiskebuljongen til en glatt jevning. Kok opp resten av buljongen samt fløte eller crème fraiche i en kjele. Tilsett jevningen under kraftig omrøring. (Brukes lys jevning, vispes denne inn nå.) Kok stuingen noen minutter omrøring.

Smak til med hummerkraft. Tilsett litt salt, men vær oppmerksom på at både fiskebuljong og eventuelt hummerkraft er salt, så vær forsiktig. Pepre.

Bland i hakket dill og skalldyr. La stuingen bli helt varm, men ikke la den koke, for da blir skalldyrene seige.

(Besøkt 92 ganger, 1 besøk i dag)