Ingredienser

4 halve hermetiske fersken (ca en 420 gr boks)
40 gr roquefortost f eks Norzola
15 gr smør eller margarin
1 ½ dl kremfløte
salt, pepper
paprikapulver
1 lite salathode
75 gr naturell kremost f eks Philadelphia

Tilberedning

La de fire ferskenhalvdelene renne godt av.
Bland den smuldrete roquefortosten med smør, 1 ss kremfløte, krydder og paprikapulver.
Legg massen i uthulingen på ferskenene.
Fordel salatbladene på 4 små skåler og legg ferskenene oppå med den runde siden opp.
Gni kremosten bløt og rør i så mye fløte at den får en sausaktig konsistens.
Bruk en skje eller bred kniv og dekk ferskenhalvdelene helt med ostemassen.
Strø paprikapulver over og server med ristet toast skåret i trekanter.

(Besøkt 35 ganger, 1 besøk i dag)