Ingredienser:
5 eggehviter
4 dl. Farin
30 Ritzkjeks
250 gr. Salte Peanøtter
1 ½ ts. Bakepulver
1 ½ ts. Vaniljesukker
5 eggeplommer
4 ss. melis
75 gr. Mørk kokesjokolade
1 boks fløte

Fremgangsmåte:
Eggehviter og farin piskes i 12 min. Ritzkjeks og peanøtter knuses grovt. Alt blandes og has oppi langpanne på bakepapir. Stekes på 170 grader i 20 min. Del kaken i to mens den er varm, når kaken er lunken legges den på rist til den er kald.

Eggeplommer og melis piskes til eggedosis. Smelt og avkjøl kokesjokoladen. Pisk fløten stiv. Alt skal blandes forsiktig.

Når kaken er kald skal halvparten av kremen på den ene halvdelen, så skal den andre delen av kaken oppå, og resten av kremen skal på toppen. Kaken skal stå ett døgn i kjøleskap. Kan fryses.