Ingredienser:
50 g smør
2 dl vann
2 dl hvetemel
3 egg
3 dl kremfløte
saften av en søt appelsin
friske jordbær

Fremgangsmåte:
Skal stå i stekeovnen ved 180 gr. i 18-20 minutter.

Kok opp vann og smør til vannbakkels. Tilsett mel og rør kraftig til røren slipper kjelekanten og bunnen. Ta kjelen bort fra varmen. La deigen bli litt avkjølt og tilsett ett egg om gangen under kraftig omrøring.
Sprøyt røren ut til 12 korte «stenger» på bakeplaten. Sett kakene i ovnen. Åpne ikke ovnsdøren under steking. De ferdige kakene blir lette og høye. Avkjøl dem.

Like før servering skjæres rensede bær i skiver. Pisk fløten med appelsinsaft til stiv krem. Skjær kakene i to. Ha på et lag krem fra sprøytepose, dernest raust med bærskiver og resten av kremen over. Sett kakelokket på snei slik at krem og bær blottes.

Kommentarer:
Sukkerfri

(Besøkt 659 ganger, 1 besøk i dag)