Ingredienser

700 g. spagetti (Jeg anbefaler Barilla)
6 egg
8 dl. melk
1,5 ts. sennep (Jeg anbefaler Idun grov sennep på glass)
2 ts. salt (Jeg anbefaler at den ene ts. er litt snau – ca ¾ full)
1 ts. kvernet pepper
250 g. revet ost
2 medisterpølser

Tilberedning

Kok spagetti`en i rikelig med vann og 3-4 ts. salt.
Kok den litt mindre enn om du skulle ha spist den med en gang, siden den skal i ovnen etterpå!
Skyll den i et dødslag med kaldt vann etterpå så du stopper kokeprosessen.

Visp egg, melk, sennep, salt og pepper sammen.
Ta i drøyt halvparten av den revne osten.
Deretter tar du i spagetti`en som du på forhånd har kokt. Bland alt godt.
Hell alt over i langpannen.

Legg deretter medisterpølsene, uten skinn, på toppen.
Anbefaler å lage snitt i medisterpølsene – skjær igjennom drøyt halve tykkelsen med ca.3-4 cm`s mellomrom.
På den måten er det lettere å ta «biter» når en forsyner seg.
Strø på resten av den revne osten.
Ta gjerne litt av osten i snittene i medisterpølsene.

Stekes ved 200 grader i ca. 30 min. midt i ovnen.
Hvis pølsene ikke har ønsket farge, sett pannen høyere i ovnen de siste minuttene.

Vel bekomme!