Ingredienser

1/2 kg kjøttdeig
2-3 skiver bacon eller mer
1 stor løk
1 gulrot
1 boks tomatpure
1 boks hermetiske tomater
1/2 liter vann
1 buljonterning
salt
pepper
hvitløk
oregano
basilikum
paprikapulver
200-300 gram revet ost

Tilberedning

Brun kjøttdeig, finhakket løk og gulrot i små biter. Tilsett tomater og tomatpure sammen med vann og buljonterning. Krydder etter smak. La småkoke i 1 times tid, men rør av og til og pass på så sausen ikke svir seg.

Kok spaghetti etter anvisning på pakken (fersk eller tørket).

Sett ovnen på 225 grader.

Smør en ildfast form.

Ha spaghetti og saus i formen. Legg skivete tomater oppå. Masse revet ost på toppen. Stekes i ovenen i ca 15 minutter.

Server med salat og nystekte baguetter.