Ingredienser:
700 g ørret-/laksefilet, uten skinn eller ben
1-2 ts salt
1 ts peppermix
6-8 solmodne tomater
1-2 røde chili
1 hvitløksbåt
1 løk
1 ss finhakket basilikum
pasta til fire personer

Fremgangsmåte:
Rens chilien og fjern alle kjernene. Chili er sterk så vær forsiktig omdu ikke har brukt den før. Prøv deg fram med ½ chili første gang. Kjør chili og tomater i foodprosessor til en grov masse.

Rens og hakk løk og hvitløk og surr dem i olivenolje. Ha i tomatmassen og kok til en tykk saus. Tørr basilikum has i sammen med tomatene så den får trekke. Ha i frisk basilikum og smak til med salt og pepper.

Skjær fisken i store terninger og strø over salt og peppermix. Stek dem gylne på grill eller stekepanne i olje eller smør. Kok pasta nok til 4 personer. Server pastaen med stekt ørret og sausen over.