Ingredienser

700 – 800 g steinbitfilet
salt
vann
4 terteksjell
reker
kreps
erter eller grønnsaksblanding

Hvitvinsaus:
2 dl tørr hvitvin
1 ss smør
3 sjalottløk
5 dl kraft (lys buljong, ikke for salt)
3 dl fløte

Tilberedning

Finhakk sjalottløken og fres den blank i smør. Tilsett hvitvin og kok inn til «sirupkonsistens». Ha i kraft og kok inn til ca. 1 dl. Tilsett fløte og kok videre til sausen får fyldig konsistens.

Skjær fisken opp i store terninger og damp den i lettsaltet vann til den er gjennomkokt.

Varm terteskjellene etter anvisning på pakken. Legg terninger av fisk i terteskjellene og hell over litt saus.

Legg over erter, reker og kreps.

Pynt skjellene med sitron og dill.

(Besøkt 147 ganger, 1 besøk i dag)