Ingredienser

800 gram steinbit eller en annen fast hvit fisk
2 ss sitronsaft
8 vårløk i strimler
1 liten rød frisk chili i tynne ringer

Marinade:
2 ss finhakket frisk ingefær
2 finhakkede hvitløkbåter
4 dl vann
1 dl soyasaus
2 ss honning
1 ts malt paprika
1 ss sesamolje
salt
sitronskiver

Tilberedning

Skjær fiskefiléten i serveringsstykker.
Drypp over sitronsaft og la dem ligge kjølig i ti minutter. Kok opp vann, ingefær, soyasaus, hvitløk, halvparten av chilien, honning, paprika og sesamolje.
Legg fiskefiletene i marinaden og la dem trekke til de er gjennomkokt. Smak til sausen med honning og sitron evt. litt salt.

Sausen skal være sterk. Skjær vårløken i strimler og damp den i litt vann sammen med resten av chilien. Server retten med ris og sitronskiver.