Ingredienser:

3 dl ris
2 eller 3 biter kyllingfilé
3 egg
1 bok mais
reker etter ønske (ca 1dl)

Tilberedning:

Sett på risen til koking.
Kutt opp kyllingfilléen i terninger og stek den.
Bruk gjerne krydder etter eget ønske. Gjerne piffi og kyllingkrydder.
Stek eggene som en slags eggerøre.
Bruk gjerne salt og pepper mens den stekes.
Når dette er stekt og kokt, legg alt (ris, kylling, egg, mais og reker) i en stekepanne og stek dette i ca. 5 minutter.
Strø på litt piffi og annet krydder etter eget ønske, litt biffkrydder gjør susen.
Bruk olje til stekinga, blir en litt mer saftig smak på den da.
Salat etter eget ønske.

Porsjoner:
Mat for 2 personer (3porsjoner)

(Besøkt 264 ganger, 1 besøk i dag)