Ingredienser:

8 dl Hvetemel
1 ts salt
3 ts bakepulver
100 gram margarin
3 dl melk

Tilberedning:

• Smøre skal være romtemperatur
• Ha hvetemel, salt, bakepulver oppi bollen til Kenwooden
• Ha oppi smøret og bruk k –kroken og rør inn smøret i det tørre
• Ha oppi melk
• Rør deigen sammen
• Ha bakepapir i bunnen av en 26 cm kakeform
• Spray litt formfett i bunnen
• Stikk bunnen litt med en gaffel
• Oven stilles inn på 210 grader
• Stek pai deigen i ca 5 min

Fyll 1:
500 gram kjøttdeig
1 stk løk
1 pakke taco krydder

• Skjær løken i små terninger
• Stek løken
• Ha løken oppi en bolle
• Stek kjøttdeigen
• Ha oppi taco krydder
• Hell over 1 dl vann la krydderet koke i 3 min
• Bland kjøttdeig og løken i sammen
• Ha denne blandingen oppi paien

Fyll 2:
1 rød paprika
1 boks mais
1 boks creme fraiche
4 ss majones
• Dette blandes i sammen
• Hell blandingen over kjøttdeigen
• Ha reven ost på toppen