Ingredienser:
400 g Barilla Tagliatelle
1 gulrot, skrelt
75 g rotselleri
1 stor gul løk, hakket
1 dl olivenolje
200 g kjøttdeig
100 g svinekjøttdeig
200 g tomatpuré
2 dl kyllingbuljong (vann og buljongterning)
1 ss salt
1 ts svart pepper
1 dl rødvin alt. vann
200 g cherrytomater

Fremgangsmåte:
Del gulroten på langs så det blir to store biter. Skrell og skjær rotsellerien i noen store
biter. Gulroten og rotsellerien skal fjernes senere, og det er derfor viktig at de
beholder en viss størrelse. Dekk bunnen av en kasserolle med olivenolje og varm opp
til middels varme. Fres den hakkede løken, legg i gulrot og rotselleri. Tilsett all
kjøttdeig. Når kjøttdeigen er gjennomstekt, tilsettes tomatpuré og kyllingbuljong.
Salte, pepre og hell i rødvin (alternativt vann). Rør rundt, la småkoke på lav varme i
30-60 minutter. Ta ut gulroten og rotsellerien. Kok tagliatellen etter anvisning på
pakken. Del cherrytomatene i to, tilsett dem i kasserollen. Varm dem opp raskt i ca. 1
minutt. Rør i tagliatellen og server.

Porsjoner: 4 porsjoner

Kommentarer:
1 time 15 minutter

(Besøkt 130 ganger, 1 besøk i dag)