Ingredienser

1/2 kg kjøttdeig
1 stor, finhakket løk – surres sammen i litt olje eller margarin
1 hvitløk, finhakket

Tilsett

1 liten box tomatpure
1 boks hakkede hermetiske tomater
1 buljonterning
1 revet gulrot
1/2 liter vann (eller mer…)
1 ts sukker (for å «runde av» tomatsmaken)
Salt
Pepper
Oregano
Basilikum
Paprikapulver
Litt tabascosaus
Litt soyasaus

Dvs krydder etter smak!

Tilberedning

La koke MINST 1/2 time, helst 1 time – server med rykende varm pasta og revet ost!

Eventuelt:

Bland sausen med ferdigkokt pasta og legg i ildfast fat. Dekk med tomatskiver og masse ost. Stek på 225 grader, midt i ovnen i 20-30 minutter.

(Besøkt 68 ganger, 1 besøk i dag)