Ingredienser

5 egg (gjerne romtemperert)
180 g sukker
90 g hvetemel
90 g potetmel
1 1/2 ts bakepulver

Fyll:4 dl kremfløte
1 ss vaniljesukker
4 ss kakao
4 ss sukker
4 ss varmt/lunkent vann

Pynt:
Litt pisket kremfløte

Tilberedning

Varm stekeovnen til 180 *C. Pensle og dryss en mellomstor/stor springform (24-26 cm i diameter). Pisk egg og sukker til stiv eggedisis. Vend inn hvetemel iblandet otetmel og bakepulver. Hell røren i formen og stek sukkerbrødet på nederste rille i ca. 45 minutter. Avkjøl det opp ned i formen over rist. Del sukkerbrødet i 3 bunner.

Fyll:
Pisk fløten til krem. Rør vaniljesukker med kakao, sukker og vann til en klumpfri blanding som vendes i fløtekremen. Fordel ca. halvparten av kremen mellom bunnene, smør resten oppå og rundt kaken.

Pynt:
Ha pisket kremfløte

(Besøkt 144 ganger, 1 besøk i dag)