Ingredienser:
100 g margarin
100 g sukker
4 eggeplommer
100 g hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
3-4 ss melk

Marengs:
4 eggehviter
175 g sukker
75 gram hakkede mandler eller mandelflak
Fyll:
1/3 l kremfølte
1 pakke romkrem (Tine)

Fremgangsmåte:
En langpanne kles med bakepapir (kan med fordel smøres litt). Margarin og sukker røres hvitt. Bland eggeplommene i. Det tørre og melken tilsettes vekselvis. Strykes jevnt utover i langpannen.

Visp eggehvitene stive og visp i sukkeret litt og litt. Massen fordeles oppå kakerøren i langpannen. Mandlene drysses over marengsen.

Stekes på 175 grader i ca. 25 minutter. – Avkjøles

Fyll: Pisk krem av kremfløten og vend inn romkremen. (OBS. Mange bruker vaniljekrem, men dette gir ikke den rette smaken….)

Del kaken i to like deler. Legg den ene delen på et passende fat og fordel romkremen over denne halvdelen av kaken. Den andre delen legges over.