Ingredienser

2 auberginer
1 ss olje

Tomatmiks:
5 tomater
2 ts gul eller grønn currypasta
1 ts gurkemeie
1,5 ts malt koriander
2 stilker sitrongress
2 ts honning

Kokoswok:
1 fedd hvitløk
4 sjalottløk
1 rød chili
1 ss olje
1 boks kokosmelk (400 g)
1 bunt grønn asparges
8 kaffir limeblader
2 ts salt

Tilbehør: 250 g eggnudler, hakkede og ristede peanøtter.

Tilberedning

Skjær auberginene i serveringsbiter og fres i olje ca 5 minutter. Ta opp og la dem renne av på kjøkkenpapir.
Miks en krydderpasta av tomater, cyrrypasta, gurkemeie og koriander. Strimle og tilsett sitrongress og honning.
Wok: Finhakk hvitløk, løk og utkjernet chili. Stek i varm olje. Rør i tomatkryddermiksen, ha i kokosmelken og kok opp.
Legg i asparges, limeblad, salt og aubergine og kok videre 5 minutter.

Kok nudler etter anvisning på pakken og server sammen med peanøttene.