Ingredienser
Fisk:
Ørret
En bunt fersk timian
Brunoise:
1 fenikkel
2 løk
4 tomater
2 fedd hvitløk
Et glass sorte oliven
En neve basilikum
En pose valnøtter
En pose pistasjnøtter
Engsyresaus:
1 god neve engsyre
En bunt gressløk
5 Sjalottløk
1-2 ss usaltet smør
Svart og rød løyrom
Salt
Pepper
Tilberedning
Ørret:
Ben ut filétene. Skjær av overflødig fettrand. Skrap skjellene av skinnet. Skjær i passe stykker. Marineres over natten i timian.
Brunoise:
Skjær ingrediensene i små terninger på ca 2-3 mm. Stek raskt og anrett oppå fisken.
Engsyresaus:
Forvell engsyra. Smak til med gressløk og sjalottløk. Montér med smør. Smak til med salt og pepper. Rør inn svart og rød løyrom rett før servering. Anrett rundt fisken.
(Besøkt 186 ganger, 1 besøk i dag)