Ingredienser

800 g ørretfilet
1/2 løk
400 g kantareller
8 dl kyllingkraft
4 ss extra virgin olivenolje
6 blader kinakål
Salt og pepper
En dillkvast
4 ark filodeig (kan sløyfes)

Tilberedning

Innbakt ørret: Lag 4 biffer av ørreten og krydre med salt og pepper. Forvell 4 av kinakålbladene. Skjær bort de harde delene av stilken og pakk bladene rundt ørreten. Pakk alt inn i filodeig. Stek filetene i ovn ved 220°C i 8 minutter.

Grønnsaker: Børst kantarellene rene for jord og skjær av noen millimeter nederst på stilken. Del løken i skiver og resten av kinakålen i strimler. Kok opp alt i kyllingkraft og la det putre i 2 minutter. Smak buljongen til med salt og pepper.

Servering: Ha buljong med sopp og grønnsaker i dype tallerkener. Legg et innbakt fiskestykke i hver. Pynt med dill.

(Besøkt 193 ganger, 1 besøk i dag)