Ingredienser

50 g ingefær
1 chili
2 hvitløksfedd
2 ss soyaolje
1 dl soyasaus
1 dl østersaus
2 dl grønnsaksbuljong
1 lime

600 g ørretfilet
1 ss sesamolje

2 gulrøtter
1 ts sukker
1 lime
Koriander, frisk

1 mango
1 rød chili

Tilberedning

Finkutt ingefær, chili og hvitløk. Fres det godt i en kjele med soyaolje og tilsett soyasaus, østersaus og grønnsaksbuljong. Kok opp og press i saften av en lime.

Del ørreten i fire like store stykker. Gni dem inn med sesamolje og stek i 2 min på hver side i en teflonpanne. Legg fisken over i den varme marinaden og avkjøl straks.

Skrell gulrøttene og kutt dem i biter. Fres dem myke i olje. Tilsett sukker og saften av en lime. Strø over finhakket frisk koriander.

Kutt mango i små biter og bland med finhakket rød chili.

(Besøkt 231 ganger, 1 besøk i dag)