Ingredienser

1/2 grillet Kylling
1/4 grønn Paprika
3 Potet
noen svarte Oliven
Litt Kikerter
1 prosjon Basmatiris
Krydder:
Litt Kanel
1 ts mild Madras curry
1 Kardemommekjerne
1 Nellikspiker

Tilberedning

Skrell poteter og del dem i fingertykke staver eller i båter. Stek dem noen minutter i smør, i en stekepanne. Del den halve kyllingen i to og legg dei i ildfast form eller i langpanne. Dryss over Madras curry. Ha potetstaver, kikerter, oliven og hakket paprika i formen og sett den midt i stekeovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter til kyllingen er gjennomvarm. Kok en porsjon basmatiris i hønsebuljong tilsatt kanel, kardemommekjerne og en nellikspiker. Fordel risen på et stort fat og legg over kylling, potetstaver, kikerter, oliven og paprika.

(Besøkt 99 ganger, 1 besøk i dag)