Ingredienser

1 stk. grillet kylling (850 grams råvekt)
2 stk. løk
1 ½ ts karri
2 stk. hønsebuljongterning
8 dl vann
1 boks hermetiske tomater
4 stk. potet
ca. 1 ts salt
ca. ½ ts pepper
ca. 1 dl frosne erter

Tilberedning

Rens kyllingen for skinn og ben og skjær kjøttet i strimler.

Finhakk løk og surr den i smør i en kjele med karri til løken er blank. Tilsett buljong og potetterninger. Kok til potetene er møre. Tilsett hermetiske tomater og mos det hele i en matprosessor. Ha i salt og pepper og la suppen småkoke et par minutter.

Tilsett litt frosne erter og kyllingstrimler før servering. Server brød til. Suppen smaker godt kald på varme dager og varm på kalde dager.

(Besøkt 299 ganger, 1 besøk i dag)