Ingredienser

2 stk stor slangeagurk
200 g Philadelphia Original
2 ts revet pepperrot
2 ts finhakket dill
2 ts finhakket gressløk
1 stk sitron, revet skall av
300 g tynne skiver av spekeskinke, røkelaks eller roastbiff
1 stk liten rød paprika i tynne, 5 cm lange strimler (sukkererter kan også brukes)
dill til garnering
salt og pepper

Tilberedning

Skjær agurkene langsetter med potetskreler i tynne skiver, en til hver rull. Tørk dem i kjøkkenpapir.

Rør Philadelphiaost kremaktig med pepperrot, urter og sitronskall. Smør 2 ts av ostekremen på hver agurkskive. Legg på kjøtt eller røkelaks med små bunter av paprika eller sukkererter i den ene enden. Rull agurkskivene sammen. Sett dem i kjøleskap i ca. 20 minutter til fyllet er fast. Pynt med dill og dryss en anelse salt og pepper over.

Tips:
Rull en ekstra skive kjøtt eller røkelaks utenpå agurkrullen og fest den med en tannstikker. Dryss på ekstra salt og pepper.

(Besøkt 82 ganger, 1 besøk i dag)