Ingredienser

2 bakepoteter
500 g breiflabbfilet i fire biter
250 g andebryst
200 g bacon
8 sjøkreps
8 grønne asparges
100 g frisk sopp (kantareller)
1/2 squash
20 sukkererter
grønne bønner
olivenolje
salt
pepper
smør

Tilberedning

Skjær potetene i tykke skiver, pensle med olje/smør, salt og pepper. Stekes i 170 C i ovn 30-35 minutter. Skjær samtlige grønnsaker i biter. Sauter dem i olivenolje, salt og pepper.

Brun andebrystet lett rundt. Sett det midt i 160 C varm ovn ca 8 minutter. Del sjøkreps i to på langs. Kreps og breiflabb grilles raskt, saltes og pepres. Bacon strimles og stekes sprøtt. Fordel potetene på fire varme tallerkener. Plasser grønnsakene over. Dryss bacon rundt omkring. Legg på fiskeskiver og andebryst i skiver. Tre de halve grillede sjøkrepsene på spyd og stikk dem ned. Server skåler med chilisaus til.

(Besøkt 134 ganger, 1 besøk i dag)