Ingredienser

4 kyllingfileter
1 ss rapsolje/solsikkeolje
1 ts kyllingkrydder
1 hvitløks fedd
1 appelsin i skiver

Legg dette i en pose, la det ligge i marinaden 2-3 timer.

4-6 skrelte poteter i tynne skiver
1 løk i skiver
4 store sjampinjonger i skiver
3 ss olje
2 ts paprika krydder
pepper/hvitløkspepper

Tilberedning

Legg poteter, løk og sopp i en langpanne ha på krydder
og olje. Settes i ovnen på 200g.
Brun kyllingen på begge sider. Når kyllingen er ferdig brunet, kok
ut pannen med 2 dl vann.

Potetene skal stå i ovnen i totalt 50 minutter. Når det
gjenstår 25 minutter på potetene, legg kyllingen
på potetene , hell over sjya og la det steke med de siste 25
minuttene.

Server retten som den er eller med en dressing ved siden av:
Dressing: ½ beger Kesam, ½ pose tortilla dipp, 1ts sitron og 2 ts sukker.

(Besøkt 436 ganger, 1 besøk i dag)