Ingredienser:
* 16 stk. savoiardikjeks , eller ladyfinger – kjeks
* 1 dl Meierienes Juice Appelsin med fruktkjøtt
* 2 ts fersk finhakket rosmarin , eller 1 1/2 ss appelsinlikør
* 2 stk. eggeplomme
* 200 gr TINE Kremost Naturell
* 1 dl Sans Kesam Vanilje
* 2 ss sukker
* 1 ts kakaopulver

Fremgangsmåte:
1.

Dypp kjeksen i appelsinjuice blandet med finhakket rosmarin, eventuelt blandet med likøren. Legg dem i et porsjonsglass eller en form eller et fat med kanter.
2.

Visp eggeplommene med sukkeret til det er porøst. Bland i kremost og Kesam og hell det over kjeksen.
3.

Det går også an å lage Tiramisuen i to lag. Settes kaldt, gjerne 1 time, slik at den blir saftig og gjennomtrukket av juicen. Dryss over litt kakaopulver ved servering.

Porsjoner: 4

(Besøkt 170 ganger, 1 besøk i dag)