Ingredienser

1/3 stk Purreløk
1 stk Gulrot
1/2 stk Appelsin
150 gram Båndspaghetti
200 gram Biffkjøtt
Krydder:
dæsj Salt og pepper
1 teskje Rosmarin

Tilberedning

Biffen kan f.eks. være flatbiff

1. Brun smør i pannen og stek biffen raskt på begge sider på forholdsvis sterk varme.

2. Dryss salt, pepper og rosmarin og press appelsinsaften fra appelsinen over. Legg på lokk, trekk pannen til side og la biffene ettersteke ca. 10 minutter.

3. Skjær gulrøttene på langs med en ostehøvel og del i ca. 1 cm brede strimler. Skjær purren i ringer.

4. Kok pastaen i rikelig vann. Legg gulrot- og purrestrimler i når det er 3-4 minutter igjen av koketiden.

5. Server biffen på en seng av pasta og grønnsaker

(Besøkt 99 ganger, 1 besøk i dag)