Ingredienser
800 g rødspettefilet
1/2 ss korianderfrø
4 bok choy (eller 1 halv kinakål)
Saft og revet skall av 1 lime
2 fedd hvitløk
1 dl soyasaus
2 ss søt soyasaus
1 ts sukker
1 dl soyaolje
50 g finhakket ingefær
1 dl vann
1 granateple (kan sløyfes)
Tilberedning
Del fileten i serveringsstykker og gni dem inn med korianderfrø, salt og pepper. Stek fisken i litt olje.
Fres skivet hvitløk og ingefær i olje. Tilsett mesteparten av limesaften, soyasausene, olje og vann. La sausen surre litt og smak til med sukker og evt mer av limesaften.
Del bok choy i båter (kinakål strimles). Anrett på tallerkener, hell sausen over og legg fisken på toppen. Strø litt revet limeskall på toppen og evt noen frø fra et granateple.
(Besøkt 180 ganger, 1 besøk i dag)