Ingredienser

* 2 avocadoer
* 1 purre
* 2 kokte poteter
* saften av 1/2 sitron
* 1 1/2dl fløte
* ca 8 dl vann og 1 buljongterning
* 1 dl tørr hvitvin
* salt og hvit pepper

Tilbehør:
# Blåskjell (4-5 pr person)
# Litt reker
# Lodderogn (rød)

Tilberedning

1. Del avocado og fjern stener og ta ut kjøttet. Skjær kjøttet i biter.
2. Vask purre og skjær i små biter, skrell poteter og skjær i biter (nb kokte poteter).
3. Ha avocado, purre og potet i en food processor. Tilsett sitron og kjør blandingen til en mos.
4. Tilsett buljong og fløte. Kjør miksen videre til fin, jevn konsistens.
5. Tilsett hvitvin til slutt. Smak til med salt og hvit pepper.

Server suppen i porsjonsboller. Vi hadde noen nydampede blåskjell, ferske reker og litt lodderogn i suppen for ekstra smak.

(Besøkt 85 ganger, 1 besøk i dag)