Ingredienser

300 gr. bringebærpuree (lettkokte bær siles)
20 gr. potetmel
150 gr. eggehvite
50 gr. sukker
saft av 1 sitron
litt vodka
bringebær, skogsbær, jordbær

Tilberedning

Bland bringebærpureen, sitronsaften og potetmelet i en gryte, kokes opp. La koke litt, rør godt. Avkjøles, ha i vodkaen. Visp eggehvitene og sukkeret stivt. Tilsett den avkjølte pureen. Smør kokotteformer eller kaffekopper, dryss sukker i formene, sett formene i fryseren. Fyll formene halvveis med pureen, tilsett valgte bær, fyll resten av formene med topp i midten, lag en spiss tut med en kniv. Herfra kan de fryses, holder i 4-5 dager før baking. Så: bakes midt i ovnen i 200 grader, 10 minutter fra ferskt, 15 minutter frossen. Serveres med en litt tykk coulis av valgte bær .

(Besøkt 78 ganger, 1 besøk i dag)