Ingredienser

600 g laksefilet
2 ss sennep, grov
2 ss crème fraîche
4 skiver spekeskinke
Olivenolje

2 dl yoghurt naturell
1 agurk
2 fedd hvitløk
1 lime

1 rødløk
1 sitron
1 mango
2 cm rød chili

400 g nypoteter
Salt
2 ss sennep, grov
1 ss crème fraîche

Tilberedning

Del fisken i fire like store stykker og legg dem over i en ildfast form med litt olje. Bland sammen sennep og crème fraîche. Smør et tynt lag på hver av fiskestykkene. Legg på en skive med skinke og bak fisken i ovn på 200 °C i 8-10 min.

La yoghurten renne av seg 20 min i et kaffefilter. Kutt agurk i tynne strimler. Press hvitløksfeddet og bland med agurk og yoghurt. Smak til med saft av en lime.

Finkutt rødløken. Press over saft av en sitron. Finkutt mango og mos det sammen med finkuttet rød chili.

Kok nypoteter i lettsaltet vann. Sil av vannet og damp dem tørre. Rør inn sennep og crème fraîche.

(Besøkt 624 ganger, 1 besøk i dag)