Ingredienser

800 g torskefilet, 600 g mandelpotet, 400 g småløk
(sjalott- eller stjerneløk), 6 ss olivenolje,
1 kvast koriander, 1 kvast rosmarin, 200 g grovt salt,
1 sitron, salt og pepper

Tilberedning

Fordel det grove saltet i bunnen av en ildfast form. Behold skallet på løkene og sett dem i saltet med den tykkeste delen ned.
Bak i ovn ved 200°C i 30 minutter. Skrubb potetene og del dem i 5 mm tykke skiver. Vend skivene i 2 ss olivenolje tilsatt grovrevet rosmarin, salt og pepper. Stek potetene på brett eller i form ved 200°C i ca. 25 minutter. De skal bli gylne. Finhakk koriander og legg halvparten i bunnen av en ildfast form. Legg torskeskivene oppå, og fordel resten av korianderen over. Press over saften av en sitron. Stek fisken i ovn ved 200°C i 10 minutter.

(Besøkt 371 ganger, 1 besøk i dag)