Ingredienser
2-3 spiseskjeer Revet ost
1 liten boks Mais
1-2 Store poteter
1 Spiseskje smør/margarin
2 Spiseskjeer rømme (om ønsket)
2-3 Spiseskjeer smårettskinke (om ønsket)
Tilberedning
Legg potetene på en tallerken (ingen innpakning)
Varm i mikrobølgeovn i 15-20 minSkjær et kryss på potetene og klem på siden, for å få en åpning.
Fyll poteten med de andre ingrediensene
(Besøkt 5 623 ganger, 1 besøk i dag)
poteten min utviklet veldig masse røyk og lå til og med og glødet etter bare halve tiden..
Må jeg ha på veldig svak styrke?
Kan være litt viktig for folk å vite om at den kan ta fyr.
Eller er bare mikroen min helt ko-ko?
Ikke skjær kryss i potetene først, da stikker fuktigheten ut og potetene blir snåle. (men gode læll)